fredag 12 december 2008

Kina gästbloggar:

Vad kan hända i helgen??? Matte tjafsar om att det är trist att jobba lörda, men vaddå hur kul är det att ligga hemma då och ingen som bryr sej om att hitta på nåt roligt????
Husse skall säkert ut med "bössan" och inte har han fattat att jag är jakthund, för jag får säkert stanna hemma nu när Matte jobbar : (

På söndag verkar det som det skall bli lite roligheter iaf, jag tycker att jag hört nåt snack om det, jag håller tassarna för att jag får träffa grabbarna i helgen : ) Speciellt Oscar, snyggingen!

Syns snart hoppas jag!! NOSPUSSAR

söndag 7 december 2008

Söndag med Husse o Matte

Söndagen börja med massor av "måsten" som Kina tyckte var pest och pina, hennes Husse och Matte höll på med att vika tvätt, frosta av frys osv. Men efter en seg förmiddag stack vi iväg allihop. Husse hade med sig äppel till älgarna men de verkar inte varit inne på området just nu då tidigare utlagda äpplen låg kvar. Husse hade faktiskt med sig gevär oxå i fall något djur skulle komma i sikte, men nepp inget dök upp. Kina rejsa runt lite innan vi strukturera upp vem som var hundförare, Kina gick sedan fin jaktfot med Husse.

I stället träna vi lite linjetag, Husse börja med att lägga ut dubbla dummies med ett mellanrum på 5 meter, Kina hämta in båda fint och hade även bra avlämingar. Hon satte sig tom med en och lämna i min hand, vi är på "G" med dessa känner jag!


Efter dessa 2 omgångar, ville jag se hur Kina jobbade med Pelle och hur Kinas reaktion skulle bli när vi bytte förare . Så vi bytte med varandra och Pelle fick även han göra samma övning med Linjetag som jag tidigare gjort. Hon tveka inte ens utan fann sig snabbt med att vi hade bytt plats. Pelle prata lite mycket på inväg första gången men bättrade sig till nästa! Jag kastade även 2 dubbelmarkeringar till Kina och hon hämta in dem med bra fart till Husse.