lördag 14 februari 2009

ALLA HJÄRTANS DAG!


MASSOR AV KRAMAR TILL VÅRA VÄNNER PÅ ALLA HJÄRTANS DAG!

söndag 8 februari 2009

VILTSPÅR

Påväg mot viltspår mycket svår väderlek och halkig terräng idag.

Vi har gått viltspår idag, det lades i går, på lite lössnö som senare smälte och i morse snöade det rejält innan vi gick Första nattgamla spår samt en massa snö gjorde att spåret blev svårt för Kina och mej som är orutinerade. Kina kände inte någon direkt vittring i uppsparken eftersom den var täckt med så mycket snö.
Massor av snö, såg knappt vart uppsparken var.

Kinas orutin i svåra spårvädret, där vittring var täckt av snö, gjorde att hon tappade kärnan i spåret och samtidigt försökte med andra utflykter som verkade lättare/bättre. Men vi fortsätter med belöningskriterier för hastighet och nosen i backen.

Här tvekar madame och kör med nosen i luften för vittring, inget som ska belönas.

Bättre teknik= mattes duktiga tjej!


Vi tränade även med skott idag innan spårslut, inte för att det är nödvändigt i anlagklass, men för vår del är alla skott bra träning för Kina eftersom hon behöver lugna sej vid skott, hon satt stilla när skottet gick av men ville rusa i väg efter skottet, så vi stannade kvar tills hon var lugn igen. Vi måste träna skott i massor!!!!


Vi kom fram i mål och Kina hittade klöven, och mycket glad för detta, hon var jättetrött vilken ansträning för henne, men förhoppningsvis har hon lärt sej en hel del idag, framförallt gillade jag hennes nya borrningsteknik i snön med nosen, den var ny!

I eftermiddag och kväll har vår lilla prinsessa bara sovit, varit ute på en liten kiss-runda och sen i och sovit igen mycket tröttsam dag.