lördag 26 december 2009

ANNANDAGSJAKT : )


"Prinsessan, Paris Hilton"
Annandag Jul är det enligt tradition dags för jakt. Vi var lite oroliga för vädret, inte för snöandet utan för  att skaren skulle bli vass för hundarna och rådjuren. Men det var inte så farligt utan det gick bra.

Vi var ett mindre drev även denna gång, Anna & Grimm, Felix och jag och Kina. Litet men naggande gott ; )  Vi jobbade på,  Kina och jag gick ytterkant mellan vägen och Grånnesta skogen och det var gott om färska rådjursspår. Det bådade gott : ) Kina var rådjuren hack i häl ett stack i väg mot Grånnesta skogen ett mot hygget Kina följde rådjuret mot hygget en kort sträcka och sökte sedan upp mej. 1 skott brann av och 1 till, vi stannade upp och inväntade att skyttarna skulle höra av sej.

Det visade sej att Kina stött fram en Rådjursbock mot en av jägarna och han hade skjutit träff : ) Bra jobbat av skytten (Tommy)  och Prinsessan : )

Vi drevade igenom Grånnestaskogen mycket spår men inget mer inom skotthåll. Sedan fortsatte vi med små öarna, det var riktigt tungt att gå idag så det blev ordentligt med konditionsträning för både fyrbeningar och tvåbeningar.
Kina fick jaga emellanåt men oxå gå jaktfot, hon har skött sej kanon idag så jag är nöjd med dagens jakt!

måndag 21 december 2009

ROADTRIP MED HUSSE, MATTE& LILLHUSSE ; )



Lördag förmiddag, vi alla Matte, Husse, Lillhusse & jag hoppade in i bilen. Vi lämnade gården och stack mot Västra Götalands län = )

Ett litet stopp för lunch, jag tror det var i Gränna ; )

Vi åkte o åkte, vart nästan mörkt innan vi kom fram till Falköping. Här var det dags för
badtunnefest massor av folk var bjudna oj oj vad jag hade många o kolla in!

Lillhusse, är ganska stor egentligen ; )


Husse & Matte så snygga så ; )

Husse har hoppat i badetunnan, "Prinsessor" var förbjudna, kan ni tänkar er???

Dom var helt tokiga, kasta sej i snön o sen i tunnan igen ; )

Tror det blev väldigt sent, för Husse var svårväckt på morron när jag ville ut o kissa gomorron ; )
Men jag fick upp Matte så hon hängde på ut, vi käka frulle o sen stack vi till Mattes pappa på julbord, men jag fick INGET gott av det : (
Men efter maten fick jag ut o lufta av mej iaf : )

Busigt kul : )

Massor av kul hade vi i snön, 2 beningarna hade snöbollskrig, men jag roade mej ganska bra själv ; )

När vi kom in blev jag mycket trött oj oj , somnade en stund. När jag vakna till var det dags att åka hem : )  Hoppa in i bilen o vakna när  vi parkerade utanför vårt hus hemma : )