söndag 2 augusti 2009

APPORTERINGTRÄNING

Idag var Kina med på jobbet eftersom jag bara jobba halvdag, sen åkte vi direkt till Gjuterigatan och hämta Moa & grabbsen ; ) Sedan bar det av till Rist, vi kom fram till att vi fick plats ibland fiskarna, hursomhelst störde vi inte dem iaf.
Mycket djupt sök!
Jag lade ut ett sök till Kina med 4 dummies och 3 tennisbollar, tanken var att det skulle vara djupt. Vilket det blev ....ca 120 meter djupt så djupt att jag själv inte ens hittade de 2 sista apporterna ens ; )
En arbetande dåra i kokande skog ; )
Kina var het som få redan från början, stack i väg på egen hand åt det hållet som jag lagt söket, vi fick backa och ta det lungt en stund. Sedan gick Kina bättre mot söket. Skogsgatan var lång och i gassande sol, med i princip ingen vind, jag tyckte Kina jobba halvkasst men det visade sej att terrängen var bra mycket tuffare än jag trott, hon gjorde nog så gott hon kunde helt enkelt! Vi behöver träna mer helt enkelt för att Kina skall bli mer säker och få ett eget sökmönster. Avlämningar gjorde Kina några som var helt acceptabla idag så där går det väl hyfsat framåt.
Till slut när Kina hämtat 3 Tennisbollar och 2 Dummies tänkte jag ju själv då ta in de sista, men tji fick jag hitta inget ; ) men jag hade visst lagt ett djupare sök än jag trodde och det syntes jättedåligt : (
Mycket gräs var det ; )
Till slut blev det 2 vattenmarkeringar den 1:a var kanonsvår att se i gräset i vattenkanten, men till slut fick Kina vittring på den, men oj vad hon tramsa med Dummien påväg in, missnöjd med det jobbet kan jag säga!
Dummie nummer 2 hamnade något längre ut i vattnet men efter gripandet så tog Kina landvägen tillbaka, men hon höll fast iaf och lämnade i hand så där får jag vara nöjd.
Simhopperskan ; )