lördag 16 maj 2009

DRÖMGRUVAN

Idag hämtade vi upp Moa & Poski och stack iväg till Drömgruvan härligt väder, skogen är verkligen som balsam för själen.

Började träningspasset med 2 vattenmarkeringar, för att det var lite annorlunda att ta sej ner i vatten vilket är bra träning.
Sen blev det ett upplägg med 2 lagom stora sök i 2 riktningar med 3 tennisbollar i den ena rutan och 4 tennisbollar i den andra rutan, tennisbollarna låg lite klurigt. För att det skulle bli lite svårjobbat. Här skulle tränas på uthållighet i sökarbetet,

När vi lade ut och vallade sökrutorna, lät "Dåran" inte bra! Det var länge sedan, så jag blev väldigt brydd, men "coachen" och jag pratade lite och troligtvis är det nog mer så att Kina inte gillar när Matte försvinner för långt bort från henne, skall vara lite försiktigare med att gå i från henne och vara noggrann med att belöna när hon här tyst.

Kina fick testa att lämna av en tennisboll först eftersom vi inte gjort det mer än någon gång. Söken gick ganska bra tyckte jag, Kina och jag körde med att hämta varannan på de 2 söken för att få träna transporter emellan, vilket alltid är bra! Kina jobbade på bra, men har ju en hel del spring i benen, som gör att hon inte alltid kopplar på nosen ; )
Den här dummien fick ställas upp ett antal gånger, det var nån som trodde att den skulle stå där själv men med pinnar och kottar mm. så kunde den stå kvar så att Oscar kunde hämta dummien!
Sen satt vi vid vattenkanten och tog en dryckespaus medan hundarna fick rusa av sej! Kina hittade någon buse som låg på en klippa som hon kunde skälla lite på