torsdag 15 januari 2009

Kina lånar tangentbordet : )

Har haft en hemsk vecka, var vaken halva natten mellan måndag till tisdag, jag kände att det var nåt som inte stämde. Matte har senare berättat för mej att Oscar blivt påkörd,under måndagseftermiddagen och förklarar ju min oros känsla. Vem blir inte påverkad när det händer nåt med ens stora kärlek!!!!

Har sedan dess haft lite sömnproblem men nu vänder det nog för nu har jag hört att Påski mår lite bättre och det gör mej lite lugnare.

Men vi borde ju ses han o jag! Men våra Mattar sätter sej emot det just nu, fattar inte varför!!! ???
Jag är ju på det där sättet som vi tjejhundar är någon gång om året, ti hi!; )
Det var någon som sa att vi skulle få AIK valpar, men vad skulle det göra?? Hallo alla säger ju att färgen inte har något betydelse, men i vårt fall har den tydligen det, GAAAH!

Hur kan nåt som är så rätt vara så fel?????? Påski ILOVE YOU!!! Måste dra Matte ska ha datorn!

måndag 12 januari 2009

VILTSPÅR

Idag var det dags för att gå ett viltspår, jag hade ledig dag efter helgens arbete. Det blåste ordentligt när jag lade spåret så jag tänkte noga vilket håll det blåste ifrån. Det blev ca 300 meter långt, det har varit mycket vilt just här har jag sett när det var snö. Tänkte att det kunde vara bra med lite eventuell viltstörning.
När vi gick mot spåret var Kina mycket lugnare än hon varit vid tidigare tillfälle. När vi kom fram satte jag spårsele på Kina och hade idag spårlina knöt en knut vid 5 meter för att veta var jag skall befinna mig.
Idag gick Kina fort för fort, så jag bromsade in vid några tillfällen, men kanske inte väl tydligt, för hon fick snart upp farten igen. Hon var ändå noggrann men jag kände att hastigheten var för hög, och vid ett eventuellt prov så skulle detta inte godkännas. Till helgen ska jag lägga ett öppenklass spår och vara noggrann med att stanna upp så att beteende korrigeras.