lördag 23 januari 2010

UNDERBAR PROMMIS : )


Idag var det dags att ta en promenad till fågeltornet. Vi startade hemifrån och började gå, det blev en del pulsande på sina ställen men det är ju bara bra för motionen för både Kina (hunden inte landet) och mej.

Mycket spring blir det ; )

Men självklart blev det lite träning oxå : )

Varierat med lite bus i snön!

Njutning : )



Påväg från fågeltornet!
Det blev en 2 timmars promenad, med härligt solsken och vacker natur, Kina fick springa fritt med inkallningar för att sedan få  träna på jaktfot.  Men självklart fick hon bara ha det bra och busa i snön när matten fotografera lite grann.
Vi mötte inte en enda människa / fågelskådare, vilket var bra för då kunde ju Kina vara lös : ) På hemväg hitta vi lite skoterspår att gå i det var lättare : )
Under tiden vi var ute på vårt håll, var hussen ute och jaga, en Råbock blev skjuten, bra jobbat hussen!!! = )

söndag 17 januari 2010

JAKTTRÄNING I MEM


Igår åkte Kina och jag till Mem för att träffa Rosa näsan och hans Matte för lite jaktträning. Började med lite stadgeträning, kände att det var nödvändigt efter all jakt. Det var längesedan vi tränade apportering,  intressant att se vad uppehållet gjort med Kina. Fortsatte efter stadgan med Dirigeringar, först med skålar med belöning i en skål, annars tomt. Senare gick vi över till Dummies, Kina var styrbar och rolig att jobba med : )

"Paris Hilton"