lördag 30 januari 2010

EN SNÖIG KALL DAG!!

Håller man igång fryser man inte!
Wow, vad finns det här???
På spaning efter en galning ; )
Samma himmel : ) på bilden under oxå
Bara olika vinklar
Sen bar det hemåt igen !
Det blev en bildblogg, Kina och jag gick allén upp och ner, mycket spring blev det för att tassarna inte skulle bli kalla -23 visade termometern när vi gick! Bistert o kallt.... men som Moa säger inga mygg iaf :))))))))))

fredag 29 januari 2010

måndag 25 januari 2010

SVCH Rosebird Katharina Zeimet Rose

I dag Grattar vi våran Prinsessa som fyller 3 år!


JAKTTRÄNING PÅ SVÄRTINGE UDDE

På söndagen bestämde jag mej för att åka till Svärtinge Udde för att hälsa på Danne&Johanna med hundar.  När jag väl kom fram, efter lite felkörning förstås. Blev lite träning, vi startade upp med en markering, den var klockren därför blev det en och ingen mer. Vi fortsatte med att gå vidare och skulle skicka över ett dike, 2 ekipage på varje sida, bra störning att det var Dummies som kastades på olika håll, men inte samtidigt förstås.
Jag tänkte att dike är ju inga problem, Kina hoppar över diken hela dagarna när vi är ute och går, och här finns ju en del djupa diken. Men det blev inte så enkelt som jag tänkt mej...... var lite svårt att se kasten och ingen direkt vittring i snön och kylan blev det heller inte. Första kastet som Johanna gjorde drog Kina lojt iväg på nåt annat typ hundbajs, blä........ Därefter blev det förstås ett avbrott där Kina fick vara passiv. Senare fick hon ett kast från  Danne som i stället blev ett diagonalt skick, här gick det bättre.

Avslutade med ett kast från Johanna återigen, men Kina fick inte riktigt napp på den Dummien utan tog ett säkert kort! Det fanns ju Dummies i en pulka och det hade ju Kina koll på förstås. Ja det är ju bara att låtsas som ingenting och ta emot Dummien. Nyttig träning.... speciellt med diket det är nåt vi aldrig tränat innan så det är bara att träna mer på detta! Nu var det ett tag sedan vi tränade med gänget så det blev som nytt igen : ) 

"Dåran" ser fullkomligt galen ut ; )

Hämtat en Dummie över diket!

Söta Thorsten : )

Sting har stenkoll på Matten


Viggo in action

Murten
Efter träningspasset fick vi ett välförtjänt fika i "gula huset" tack för det!!!!  Sedan drog Kina & jag oss hemåt, hade lite får passning : )
2 översta korten på Kina har Annelie fotat, resten jag själv !