lördag 7 februari 2009

Träningsgänget på visit

Idag hade vi träningsgänget här vilket var mycket trevligt som vanligt. Vad gjorde man utan er underbara människor??
Jag hade "möjligen" en miniplan på något för Kina, men litar helt och fullt på vår Coach, som förstås hade en större plan för Kina.


Vi började med en utlagd dummie för dirigering, samt en minnesmarkering, vilket funka bra så det blev fortsättning, med samma övning men med fler dummie. Med en hund som jobbade bra och var lyhörd, blev det ytterligare övningar. Härnäst blev det en markering, men efter kastet var Kina tvungen att vänta tills kastare Moa var tillbaka. Inga problem med någon knallning här, gick bra vänta och sedan skicka Kina.


Måste jobba in Kina men det funkar, avlämmningar är ju inte klockrena men det kommer det är jag alldeles säker på, dem jobbar vi med inne, inget sånt krångel ute på träningarna.
Sista momentet blev ett litet sök, där Kina fick hämta in jag tror 2(3) dummie, när hon gjort även detta arbete bra avslutade vi och Moa gick ut och hämta sista dummien, Kina blev intresserad och sprang ut till Moa och fick den sista och kom in med den.
Jag är väldigt nöjd även idag med Kina, det är så himla roligt att kunna verkligen jobba på "riktigt" jag ser verkligen fram emot vårt fortsatta arbete!! Åh TACK Moa för din hjälp till mej o Kina : )
Pelle var och hälsa på lite och fick Oscar i knät, mysigt tyckte Pelle, men vad tyckte Poski????? enligt Pelle hade de grabbsnack, eftersom det behovet tydligen fanns.

Kina var inte enda svartingen idag : ) Ubbe var med oxå med sin husse Danne.

Ubbes "Lillhusse" Isac var med oxå, duktigt liten kille, hoppas han hänger med mer : )

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig träning, förstår att du är mer än nöjd!!!! Kramisar

Anonym sa...

Världens bästaste Kina! Er utveckling sker i en spikrak linje som pekar uppåt! Kram från coachen och "pojkvännen" Oscar samt "fabbo Lus" som ser fram emot morgondagens spår!

Anonym sa...

Tack för idag! För er gästfrihet och dit glada humör!! Ni är superduktiga!

Anonym sa...

Hon va super duktig idag!!!
Ni är kanon!
Tack för träningen!!
Kram

Anonym sa...

Klart att du är nöjd!!! Det skulle vem som helst vara med den arbetsinsatsen - duktiga Kina!!!

Anonym sa...

Vilken lyckad träning! :D
Blir inte liiite apporteringssugen! ;)
Ha en bra vecka! Krambg