söndag 30 augusti 2009

Kanoners Kina

I helgen har Husse varit bortrest och jag o Kina har varit ensamma, med min höft/rygg inflammation och feber har jag väl inte varit speciellt rolig, har känt mej sur och uttråkad. Var sugen på en massa hundaktiviteter och inte mycket har det blivit.
Men även om vi var tvugna att ta det väldigt lungt så behöver ju en Dåra aktiveras, därför åkte vi på auktion i går en liten stund, pga att Kina verkligen behöver socialiseras, skötte sej faktiskt exemplariskt, flera frågade om de fick klappa henne och eftersom jag vill att hon vänjer sej så sa ja JA! Gick väldigt bra hon är lugnare ibland folk, värre är det för mej ; )

Eftersom det är tröskat på många gärden har vi världens största område att träna på nu så jag har försökt att gå litegrann och utnyttja gärdena samt körvägar i raps.

Har kommit på att körväg i raps är toppen att träna dirigeringar på. Här kan man länga hur mycket som helst. Det har helt enkelt varit en Dirigeringshelg, där längsta avståndet har varit upp till 60 - 70 meter under gårdagen och idag ca 100 meter. Tyvärr har jag inte haft pipa med mej, men har kört kommandot ut, ut, ut.... tills det är dags för att plocka upp Dummien, har inte varit några som helst problem, har dessutom använt en valpdummie som avger mycket lite vittring.

Skall fortsätta med dessa övningar och inte glömma visselpipan hemma ; )

Avlämningar har även de gått bra, kanske vi får lite medvind ett tag nu vad vet jag ; ) För mej är iallafall Kina den bästa av alla!!!

3 kommentarer:

Annelie & Martin sa...

Härligt, jag glömde också pipan idag, inte bra! Men när man saknar något betyder ju det att den används, det tar jag som ett gott tecken!
Hoppas att du snart är ditt gamla jag igen!! KRAM

Unknown sa...

Vad duktiga ni är! Ge er ut och träna inflammationer till trots.... Själv är jag fortfarande vrålförkyld och tränar inget - men det glöder i ögonene på Hera - snart hittar hon på sin aktivering själv....
Krya på dig och krama om härliga Kina

Moa sa...

Oj vad Åskar gnällde när vi åkte från er igår... Sååå ledsen och fattade nog ingenting... :( Hoppas du är dig själv snart igen! Härligt att dåran håller ihop så bra! Visst är det bra att träna på tröskgärderna, vi har gjort allt möjligt på dem ute i Mem :) Många kramar!