söndag 1 februari 2009

SMÅTRÄNAT

Vi har haft en skön ledig vecka tillsammans Kina och jag, den börja lite smådåligt med Vinterkräksjukan för mej, sen blev bättre och bättre. Eftersom orken varit lite sisådär, har vi tagit det ganska lugnt, och eftersom vi har hundförbud har vi varit ganska begränsade med att röra oss runt här hemma. Men vi har gått massor av promenader själva och en del med Zorro ( som Kina får träffa).

Vi gick till fågeltornet, i början av veckan, grått, grått, grått men ut o lufta sej måste man ju.

För övrigt har vi varit på promenader överallt på Svensksunds ägor, med tanke på att vi gått varje dag, och minst en långpromenad och en kortare på eftermiddagen.

Under promenaderna har inkallning, tränats med mer och mer störning, jag börjat använda visselpipa lite igen vid inkallning, samt börjat lite smått med stoppsignal, Kina har fått gå jaktfot vilket går mycket bra, hon har fått spring och lek kommando. Vi har tränat mycket med olika kontaktövningar har nämligen precis läst Kontaktkontraktet, Eva Bodfält och håller på och kikar lite i Inkallning så mycket mera, Memea Mohlin.

Vi har ironiskt nog sett massor av Rådjur och igår jagade Kina upp ett med perfekt skotthåll om man nu hade haft jägarexamen och vapenlicens! Senare när vi kom hem såg vi fyra Rådjur från vardagsrumsfönstret, de kom väl fram för att vinka o säga, ha ha ni fick inte oss. För nu är tiden ute from. idag på att jaga rådjur.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu får vi ta tag i den där examen så det pangas massa rådjur nästa säsong!

Anonym sa...

Låter som en härlig vecka, även vädret inte har varit det bästa! Men snart är den nog här solen. Synd på rådjuren, men nästa år har du väl examen som i en lite ask, då kan jag tänka mig att det faller ett och annat!! Ha det gott!! Kram