lördag 23 maj 2009

ÖKL VILTSPÅR

Idag åkte vi iväg till Hökärrstugan utanför Malmköping. Nu var det dags för att starta Viltspår i öppenklass. Även denna gång ett rörligt spår, dömde gjorde Ola Malmbäck (Viltspårsdomare för Sörmlands Taxklubb). Precis efter uppsparken.
Kina tuffar på som en liten vessla ; )
Spåret gick väl trots att vi inte tränat nåt sen vi gick anlagsspåret, vi har ju tidigare tränat öppenklass spår utan återgång, men detta spår var det första med återgång som Kina fick gå.

Tog snabbt an spåret och ingen tvekan att gå fram första sträckan. Blev störd av vilt ett flertal gånger som troligen gick runt i ringar, hörde även ett stort knak så vi hade troligtvis en älg i närheten. Gick även förbi en tjäder som däremot inte störde Kina i hennes arbete.

Vinkel 1,3 och 4 samt spårslut klarades med ringning, Vinkel 2 med återgången klarade Kina utan tvekan, övriga sträckor gick mycket bra. Skottet var inga problem, arbetstempot var lämpligt. Kina arbetade självständigt under spårandet.
Spårtid var 24 minuter poängen vi fick blev 37 poäng.

Vi fick vårt 1:a pris i Ökl, Viltspår.

Allmänt omdöme: En ung tik som blir lite störd av vilt på flera sträckor. Hon klarar dock ut uppgiften.

Med oss hade vi även Moa med hennes grabbar som båda tog 1:or med fullpott!! Stort grattis till er och tack för resesällskapet, mycket kul att åka hem med 3 st 1:or bak i bilen!!

6 kommentarer:

Moa, Lucas, Oscar sa...

Tack!! och grattis igen!! Kul var det minsann och aldrig tråkigt att åka hem med tre 1:or :D KRAM

Pia och Hera sa...

Jättegrattis till 1:an! Det kommer flera - det är vi helt säkra på!!!

Elin me grabbar sa...

Grattis!! Kram

Thina sa...

Supergrattis

lena,millie,ebba sa...

Jättegrattis !!!
Bra jobbat !
Kram

Annelie och Martin sa...

Stort GRATTIS!!!! Kramisar